Winkelwagen 0

Decotrend Een klein beetje over ons

Wij zijn een filiaal bedrijf met 6 bloemenzaken waarvan we er 2 hebben in Krimpen aan den IJssel (De Korf en Crimpenhof), 1 in IJsselstein, 1 in Schoonhoven, 1 in Alphen aan den Rijn en sinds mei 2022 hebben we de Gouden Roos in Bergambacht overgenomen. Kom zeker eens langs in een van deze bloemenzaken! We staan hier graag voor u klaar, maar natuurlijk ook online!

Wij hechten veel waarde aan persoonlijkheid en persoonlijke hulp. Wilt u persoonlijk advies voor uw bruiloft, verjaardag of  voor de bloemen voor een begrafenis van een dierbare? U kunt bij ons voor alles terecht. Wij zullen er altijd voor zorgen dat u met de perfecte bloemen naar huis gaat.

Kijk vooral bij de pagina’s van onze winkels voor meer informatie over ons en onze geschiedenis! Natuurlijk om de geschiedenis het beste te beleven, zal u toch echt eens langs moeten komen in de winkels.

Wilt u iemand verrassen met een leuk bloemetje, dan kan dat! Kom langs of neem een kijkje in ons assortiment. Heeft u vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Bekijk ook zeker onze Instagram en ons Facebook account zodat u op de hoogte kunt blijven van onze acties en andere leuke dingen die wij te melden hebben op een dagelijkse basis!

De Korf